Hate it

Alice om Post i bilder:
Vadå "det bästa"? Är "Belen Kaulitz" bättre än biljetten?
Mera humor, yesbox. Men konsertbiljetten är bättre c:

Har finskaprov imorgon, någon i Sverige jag kan flytta in hos? Eller byta plats med? Älskar att ha finska som obligatoriskt ämne... ♥
Det enda jag lärt mig på sju år är typ olika personer och några ord. Den enda meningen jag kan säga är typ "Bilen är blå" eller något. Åh, finska: Sinä olet paska!
HAHAH typ felstavat, men försöker säga att finska är skit. Eller typ du är en skit o.o
Någon sugen på att byta skola med mig?
Älskar den här bilden.
Molly kom till oss idag, hon stannar i någon dag. Ska försöka få henne into Scotty. Hoppas det inte går som på sommarn då hon totalignorerade alla bilder jag visade. Fail att Molly råka vara lika gammal, samma färg och ras som Scotty..

Post i bilder

HAHA cp rubrik..


Och det bästa..

Måndag

Har jätteont i huvudet nu, känns som om jag ska spy när som helst. Borde inte sitta vid datan, men kan typ inte göra något annat så :3
Idag bakade vi pepparkakor i bildkonsten, jag och Amanda åt bollar av degen c: Tommy sa att man får ont i magen men det har aldrig hänt mig så jag åt ändå. Typiskt, för mådde illa under hela mattalektionen .___.
Undrar om jag mår illa nu också df? Tror inte det.
Hade fysikprov idag, och imon blir det att plugga till finskan. Hatar finska. Hatar onsdagar. Hatar att må illa.
Hejdå.

Grr ♥


ALL TIME LOW

ÅÅÅÅÅÅH FICK BILJETTEN NU 8D SÅ FIIIIN ♥ *påminner lite om THs i Finland*

Åh, ska bli så kul 8D i februari ska jag, Alice, Linda och Sofia bila ner till Tyskland för att se ATL :D


Fysik

Imon har vi fysikprov, ska typ öva hela dan. Uäh, jag hatar det! Tur så har vi bara repetition från lågstadiet, det enda som är nytt är typ kovexa och konkava speglar och hur de reflekterar ljus, och det är ju lätt c:
Får ut mitt mattaprov imon också, kommer säkert få jättedåligt. Var sjuk när man skulle göra det och alla sa att det var skitsvårt och när jag fick göra det så gjorde jag det på en halvtimma och det var jättelätt. Sen sa någon att det var samma prov vi hade haft och jag får alltid skit i prov om jag tycker att de är lätta hehe :3
Förutom Geofrafiprovet vi hade på fredag, det var jättelätt och jag visste t.om. vad Kordiljärerna är o.o
Well, nu ska jag fixa mig, städa mitt rum och julpynta lite och sen öva..

Drömde om att Bill skrivit ett brev åt min spanska bästis och att jag fick det. Åh, varför ska du vara så het? ♥

Fjortistopp

Nu ska jag och min fjortistopp dra och köpa ett par jeans c: ses.

HAHAH wtf cp bild, ser ut som om mina kinder ha problem när jag suddat in håret o.o

Rubrik

Amanda och Sofia gick just hem, de övernattade c: Vi gjorde en skönhetsmask åt Sofia och mosade massor täcken på henne och satte gurkor på ögonen 8D men hon tog bort dem ):
Gav min gayhandske åt mormor (en pepparkaka c:) hon sa att hon ska hänga den i julgranen och jag ba HAHAH WTF O_O
-
Kom på vad jag ska ge Sofia i julklapp c: Eller vet egentligen inte om jag ska ge det, det är onödigt, men jag vill ha det 8D något med TH ofc c:
-
Btw Bill har piercing i navel? Såg ut så på de nya fotona. Tror det, älskar det isf 8D lite gay, men annorlunda! c:
Det enda som fattas är att han tar bort sitt septum, han ser lite för piercad ut...

Mix tapes of her favorite bands

Laddade ner några ATL låtar på min mobil på morgonen och lyssnade på dem hela dagen, nu ringer de sönder mitt huvud xD Lyssnar just nu också :3 Ska se dem i Tyskland nästa år med Alice, Linda och Sofia 8D
Ärligt talat så är låtarna något som jag kallar för plugglåtar, hehe. Det betyder att om man läser till prov samtidigt som man lyssnar så kommer man ihåg allt till provet 8D hade prov idag, hade gjort anteckningar för fel sidor så lånade Bennus och läste i tio min och KUNDE ALLA SVAREN PÅ PROVET! 8D ÄLSKAR ALL TIME LOW <3
Hur beskriver man vad en kontinent är? :3 typ Amerika och Eurasien, men sen? o.o
-
Efter skolan gick jag till Stella, Lotta och Milla följde oss c: kunde bara stanna en liten stund för snart kommer Amanda mamma efter mig och hennes syskon och så ska jag vara med Amanda och Sofia lite innan vi drar till Josse c: Lotta kommer också 8D nize.

Puss.


Torsdag

Idag hade vi min favoritdag c: men den var superstressig, blev fan jävla irriterad på en kille i vår klass som fan tror att han kan allt och fan missbrukar orden "Det beror på" och idag sa han åt mig "Värst var du har svärit idag" jag ba "Det heter fan svurit" han ba "Ingår det i din Tokyoreligion?" jag ba "Ne. Tokio, med i" han ba "Svär Tokio Hotel mycket?" jag ba *ignorera* ALLTÅS FAN FATTAR NI VAD JAG DRAS MED?????? Om jag hör hans jävla röst en gång till smäller jag FAN AV!

Imon får jag mina ATL biljetter, yay 8D
Och då har vi prov. Och Sofia sa fel provsidor åt mig så har gjort anteckningar om allt som jag inte behöver kunna. JAG HATAR SKOLAN! Ååååh, jag vet att jag är värsta galningen nu och det typ sprutar eld ur mina näsborrar, men seriöst, jag vill byta klass, jag vill ha lov, jag vill tejpa fast munnen på P och typ.. ALLT D:

HAHAH PÅ TAL OM TOKIO HOTEL, JAG OCH SOFIA BESTÄLLDE 10 ST JULKALENDRAR ÅT BILL I L.A 8DD
Man har ju inte deras adress för inget c:


Bara för att jag hade tråkigt

YAY, Hurricanes and Suns blir singel med musikvideo. Åh, skulle DÖ om man fick vara med i den x____x inte för att jag tror det men ja :3 ett finskt band körde en tävling och då fick några fans vara med 8D
Hade tråkigt..


Vad föreställer Gustavs nya tatuering? Ingen aning... :c


Skolaaaaaaaaaaaaaa

Åhhh, palla skola. Ska dra snart, klockan är snart 8 och börjar kvart över :c hehe, jag vet, kort väg till skolan :3 men så är det i en liten stad.
Hurricanes and Suns har spelat sönder mitt huvud, jag drömde om den och att Bill typ kröp topless på ett matbord med massor kött o.o sen hade han sår på magen och blodiga handleder, som på PETA fotograferingen.
Har alltid konstiga drömma med TH hahaha c:


Beställde biljetter för All Time Low igår 8D (ni får se min underbara namnpåminnelselapp c:)

ÅH VILL VARA I AMERIKA NU, HUMANOID CITY ♥

 


Sexy hexy



JÄVLA DJURPLÅGARE

ÅH! JAG BLIR SÅ ARG NÄR JAG SER SÅNT HÄR! FÅR BARA LUST ATT SLÅ KINESERNA MED PINNEN SJÄLVA!
KÄNSLIGA TITTARE VARNAS, jag vågade inte ens se halva. De river av skinn osv.

Jag ska fan aldrig mera tänka på päls.

Tisdag

Idag hade vi skrinning = uäh.
Hade ont i fötterna för hade inte mina skönskrinningskridskot med typ D: och hade glömt hur man gör piruetter o_o kom bara ihåg den normala, typ av man svänger runt. Sen när jag, Sofia och Anna skulle ta bussen fanns det ingen hållplats, så vi gick upp för en låååång backe och då stannade en bil in och en kvinna frågade efter vägen till Esbo centrum. Så klar var det på andra sidan av stan och det tog jättelång tid att förklara på finska så när hon körde iväg KOM VÅR BUSS D: JAG BA "SPRIIIING" och de sprang och jag skrattade för bussen var typ 50 meter ifrån oss, sen efter en stund så kom en till, jag ba "SPRIIING" och de drog med mig och vi sprang superfort och den stannade in 8D kom sen på att det var en buss som körde omväg så kom sent till maten :3
Fick ut mitt religionsprov, fick 9-/10, jättebra eftersom jag har 7 på betyget ju.
Gick hem med Lotta och Stella, vi gick via S-market södra & norra och flummade lite, det var typ en tant som stod i kön, hon ba stod på ett ben så vinglade hon och ba "OJSAN" HAHAH jag och Stella höll på att kikna av skratt. Jag sprang till ölen och ba "Jag behöver ööööl" och kramade en öl, sen kom en kille och jag ba *inget har hänt* och flydde.
Imorgon ska jag ha med en Mauri Kunnas bok till skolan som jag förstås inte har (lärarn godkände inte Mauri Kunnas ABC :c) och så har jag 20 frågor i fysik. Som "förberedelse på provet" säger de. Jaha.

Read Mauri Kunnas


Ang. förra inlägget

Hur jag blev emot zoo

Det var i januari detta året tror jag. Jag och min familj var på zoo på Teneriffa och där fanns två jaguarer och en tiger som gick runt i sina små glasburar och bara stirrade. Folk knackade på glaset och de blev bara mera förvirrade. Jag gick vidare till pantern, den hade samma problem, men det började rycka och skaka och spydde upp magsyra. Kom någon och hjälpte? Nej. Blev så jävla arg.
Och så fanns det ett vitt lejon, det stod att det bara finns 27 exemplar i världen, den var inlåst i en inhängnad formad som en liten grotta med ett litet fönster. Alltså det finns 27 vita lejon i världen, och nåt är inlåst på zoo? Det är fan zoonas fel att det bara finns 27 st.
Sen det värsta, örnarna. Det var en örnshow eller liknande, och efter den stod djurparksarbetarna och höll en macka framför en av örnarna som var fastkedjad i en stubbe och - JAG SKÄMTAR INTE - skrattade åt dens försök att få tag på den! Jag vet vad de sa för jag kan spanska. De sa att den var dum i huvudet.
Jag hatar zoon just därför och tycker att man ska välja något annat framför det, t.ex. bio.

Circus har jag varit emot sen jag var runt 10 år gammal. Har alltid varit rädd för cirkusmänniskor, har sett dem fulla utanför tältet och sett dem spotta på djuren. Vem vet hur clownerna är bakom deras masker? Kan vara djurplågare. Tycker därför att fotograferingen med PETA är super för att visa det åt andra fans 8D


Go Kaulitz


PETA


Jag tycker att den här är den bästa photoshooten med den bästa meningen som Bill och Tom nånsin har gjort.
Jag äter inte griskött och försöker undvika kött som kommit fram genom djurplågeri
Jag äter inte ägg som inte kommer från fria höns
Jag äter inte gelatin som är gjort på grisskin
Jag går inte på cirkus eller zoo för jag mår illa av att se djuren i burar
Om jag kunde skulle jag köpa alla hundarna i hundgårdarna där de dödas efter en vecka
Jag äter inte heller kalkon eftersom de bara föds till att ätas vilket jag hatar
Jag undviker äkta läder, fjädrar och pälsar

Jag har försökt vara vegetarian men det sprack efter några månader eftersom jag inte kan leva utan kött.
"Man har bara tid att tänka sig att djuren hålls sådär i hela sina liv! Cirkusuppträdanden med djur borde förbjudas, det finns tillräckligt intressanta alternativ!"
Jag säger detsamma om zoo också. Tänk på att djuren aldrig får vara hemma i sin riktiga natur. Det är hemskt.
En annan sak som är hemsk är också allt skräp. Det i havet kväver fiskarna och sköldpaddorna och det på land gör det ibland svårt för djur att leva. Jag är emot allt som förstör för djurens liv. De borde också ha sina egna rättigheter!

Om det var människor och inte djur, skulle du låta det vara så som det är nu?

To light the shadows on your face



Wherever you will go.


Sugig videoblogg

Visar mina autografer. Satte på ljud så att man inte hör så mycket av min fula dialekt :3 man ser inte ens autograferna så har foton på dem i slutet c:
Jag har akrylfärg på handen, DET GÅR INTE BORT! O______________O



UPPDATERING: Videon visar inte Bill och Toms autografer, de har försvunnit och ersatts av min hemska mun istället D:

Hurricanes and Suns

Åh, värsta grymma låten. Bättre än de flesta låtarna på Humanoid faktiskt! Man kan dansa till den, det är något jag saknat bland TH's låtar 8D

'Til the sun won't shine,
'til the end of time

See the halo, he hey halo!

(orden är nedskrivna genom gehör och kvinnan som pratar taggar MadRadio)


SEE THE HALO, HALO, HEY HEY!

OMGJAGDÖÖÖÖRHÖRDE JUST H&S HAR DENPÅMOBIOEN BA DÖÖÖR SKITBRA, BILLS RÖST BAA.... HEY HEY HALOOOOO! SKITBRA OMG MÅSTE LYSSNAS PÅ!!!!!!!! AADSFHY

eryru56867<5

ALLTSÅ FAAAAN SNART SPELAR DE HURRICANES AND SUNS JAG OCH SOFIA DAMPAR TYP OMGGG JAG DÖÖÖR EN NY LÅT BAAA OMGOMGOMGOGER DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

Hemma igen

Kom just hem från min promenad med Molly. Köpte glass och tre personer frågade oss varför vi åt glass när det är 1 minusgrad c: svar: DET ÄR GOTT! 8D
På väg hem träffade vi på en kille från barnhemmet, han är 14 och lite efterbliven tror jag. Han blev jätteivrig med Molly och följde oss hem. Gulligt, tycker jag.
-
Kollade just på sexiga bilder av Petra och hennes bästis när de var utklädda till Bill och Tom 8D Petra, du är begåååvad.

Bara för att jag har tråkigt bjuder jag igen på en bild på mig och en kompis c:

See the halo

Molly är här c: ska gå ut med henne på dan innan jag drar till Sofia, älskar djur ♥

Iaf, tänkte översätta det lilla man har hört av H&S om ngn inte förstår :3 förstod inte ordet "halo" och ba "Vaaa? o_o" sen ba "ah, just det 8D"

Love is a game - Kärlek är ett spel
If you seek anyone - Om du söker någon
Come take - Kom och ta
Come hurt - Kom och såra
See the halo - Se glorian

Hur översätter man egentligen love is a game? o_o finns ju inte något som låter bra på svenska.. hihi pallar inte komma på ngt bättre :3


Sexy back..

HURRICANESANDSUNS

SFGTYLKTROVDVKSFGOMG
OMG EYUKTUO97PJSD OMG JAG DÖÖÖÖR ALLTSÅ FAN VAHEEET RTYJO UU

GE MERA!!!235YU65I

Fan

Fan vad trött man blir av att gå runt på stan i några timmar o: (6 h tror jag)
Mina ögon faller ihop o_____- <- det är typ jag just nu.
På bion satt jag bredvid någon främmande kille (tror att han var runt 15) som typ kommenterade allt, han ba "kul" och "Jag vill inte vara med om det där" på finska. Jag ba "eheheh" fast han inte ens sa det åt mig. Sen märkte jag att han hade handen på min jacka och drog bort den.
Filmen var bra, efteråt gick jag och Amanda runt på stan lite, kan typ inte huvudstaden så vi höll oss inne i köpcentret x)
Sen när vi väntade på pappa såg jag en kille med cola och på hans "mugg" (vad säger man? o.O så som på McDonald's typ..) så var det en bubbla. Jag var helt fnissig och ba:
KOLLA KILLEN HAR EN BUBBLA PÅ COLAN HIHIHI
... och fattade inte att han kunde svenska. Gick under jorden och kollade på choklad 8D massor choklad fanns överallt 8D köpte lite åt Alice som hon ska få med sin julklapp sen <3

Imorgon ska jag träffa Sofia (och kanske Amanda) och så ska vi dra till.. en grej.


Ska snart dra


... och se Due Date 8D (sista bilden är inte seriös :3) med Amanda c:

Vi ses c:


Lördag

Bio idag med Amanda kl 4 c: Jag hatar att hålla blåsan O____O vi ska se Due Date och så måste jag köpa ett par jeans.
Idag;

Rock hard F*** safe är på 8D erkänn snygg ställning jag har? not. Blött och lockigt hår efter duschen också. Grr.
-
Fixade mitt rum lite. Lite mera planscher, ska ännu sätta upp mera c: och ett eget hörn till väskan med ZIMMER 483-dörrmattan c:

Öga #2

Kommer inte på bättre saker att redigera (+ övning ger resultat) är ögon o_o känns som om jag har gjort allt för kommer inte på något och.. ja :3

Klicka på bilden för att se den större.

Idag ska jag hoppeligen på bio med Amanda (och kanske Sofia) och så måste jag köpa en present åt en i min klass.
Bara Amanda och Sofia kom ihåg min namnsdag igår. Har ju ingen namnsdag åt mitt förnamn så det är kanske det x)


Test

Fjortistest:
Du är 16% fjortis

Vuxentest:
Din ålder borde vara 12.3 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse
-
Dags att bli oroad över något nu? D: 12,3 år är jag ju inte :c kanske jag är lite omogen och så hehe.

Bill Kaulitz utan smink = ögongodis ;)


Äntligen!

Har äntligen klarat av att lägga in en bild i mitt öga på GIMP. Kan inte säga att resultatet är så snyggt men;

Ja, jag vet att a) min mascara är slavigt påsatt men det var sommar och 40 grader ute så mycket rann av och pallade inte ta bort det eller sätta ny :3 och b) att man ser att det är redigerat.
Men med tiden kmr jag nog bli bättre c: om man räknar med att mina första redigerade bild såg ut så här;

Ingen kommentar, oki? c:

-

Minns när jag lärde Alice att använda GIMP, hon var så trög så fick ringa runt allt extra mkt <3


Klicka på bilden.

15 december kmr Best of albumet ut här, ska beställa tyska versionen och DVDn via internet och köpa de engelska i affären den 15e tror jag 8D


För lite

Har ångest över mitt rum D: har för lite planscher uppe p.g.a tapeten :c
Ignorera stolen och den gröna lådan, de är mina systers och det ser inte ut så nu c:

Innan:

Ignorera allt som har med Twilight att göra, var fjortis då, okej? D: har haft mera planscher uppe på väggarna men struntade i att ta bilder då så :3
HAHAH VAR SJUK NÄR JAG TOG DEN SISTA BILDEN SÅ IGNORERA MITT LILLA SJUKBORD I VÄNSTRA HÖRET O_O

Btw härliga minnen från Bill och Toms 19:e (?) födelsedag. Vad fan gör elvis där? HAHAHAH


Best of #2

1. Durch Den Monsun - Såklart c: azum låt.
2. Der Letzte Tag - Räknade med den c: varit favorit.
3. Mädchen aus dem All (2003) - Devilish. Yay 8D
4. Übers Ende Der Welt - Åhåhåh, live = så bäst!
5. Schrei - Beste.
6. An Deiner Seite (Ich Bin Da) - ÅH, 10000000/10
7. Spring Nicht - ♥
8. Automatisch - Räknade med den, men har aldrig varit superförtjust i den faktiskt o: bra iaf.
9. Lass Uns Laufen - Lätt nästan den bästa låten från Humanoid.
10. Geisterfahrer - Oh, trodde inte på den o.o love <3
11. Ich Brech Aus - Of course c:
12. Für Immer Jetzt - Den sista låten jag hörde live. Flashbacks <3
13. Rette Mich - Nästan bästa låten från Schrei c:
14. 1000 Meere - Super 8D
15. Komm - Superduper 8D
16. Sonnensystem - Ännu bättre 8D
17. Humanoid - Hade inte räknat med den, men..
18. Bonustrack: Hurricans And Suns - NY LÅT! NY LÅT! NY LÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!

Best of

Vad tkr ni om ryktet om Best Of omslaget? Jag hade hoppats på smexiga bilder typ som på Zimmer. Det påstådda verkar för trashigt liksom. Men man ska vara nöjd med det man får c:

Tog en stund för mig att fatta vad som står på bilden. HAHAH.

Bajs

Har inte bloggat sen på måndag, har inte orkat hehe.
Hm, vad har hänt? Vi hade religionsprov idag och jag kom fram till att jag är på gränsen mellan en religionslös och en ateist. Eller så tror jag på panteism. Inte monoteism iaf.
Det är lite skumt att inte veta vad jag egentligen tror på faktiskt. Jag är ju kristen protestant och kmr konfirmera mig för att mamma säger att det lönar sig. Hon konfirmerade sig inte och måste lära sig bibeln när hon skulle gifta sig i kyrkan på tre dagar O_O + man får presenter ;) efter bröllopet kan man ju strunta i allt. Tills man dör, vill bli begravd fint. Ehe, vad tänker jag på egentligen? o.O
Igår gjorde jag ett test i skolan om vilket fornnordisk gud jag är, resultatet;

Balder - Den lysande

Balder var Odens enda barn med sin hustru Frigg, och Asgårds arvtagare. Han var den vackraste, ljusaste och vänligaste av gudarna och helt felfri. Han bodde i huset Breidablick med sin hustru Nanna och deras son Forsete, som var rättvisans gud. Balder tyckte om att segla och han hade en båt som hette Ringhorne.

Balder älskades av alla utom Loke, som genom sin list såg till att Balder dödades genom en olyckshändelse.

Efter Ragnarök återuppstod Balder och tog Odens plats som härskare av kosmos
-
Det är ju så jag 8D
Tommy blev Oden och Tomas blev Frigg så jag är deras son c: mumsigt.
-
Kollade på en liiiiten del av Shutter Island idag med Sofia. Sedan åt vi pizza 8D


TIDSFÖRDRIV: GRIS

Tvingade i mig några oliver och en korv och mår pyton. Så tog några bilder c: (vet att jag inte ser så bra ut på någon, men jag är faktiskt sjuk >:)
SAY HELLO TO MY LITTLE FIREND

... MR. GUSSEPIG

OCH HANS NYA BÄSTA VÄN GEORG

Han ♥ min myströja 8D

Känner mig lite konstig som tar bilder på mig med en gris som jag döpt efter Gustav Schäfer.. Speciellt när han kollar på oss i vänstra hörnet hela tiden :c
Jag samlar på grisar, erkänn konstigt?


MOOOOOH.

 


Hemma

Stannade hemma idag. Typ suttit hela dagen vid datan, chattat med Alice och byggt upp några delar av Tokio Hotel Europa. I bloggen kan du läsa lite om hur det går.

Har röda utslag på händerna, har så ont att jag inte kan sitta eller ligga ner utan att må så illa så att jag nästan spyr. Är jättehungrig men om jag tänker på mat mår jag illa. Försökte kolla på film innan (såg tre igår faktiskt; The Last Song, ngt med Knights och sen ngn barnfilm :3) men kunde inte koncentrera mig på att läsa textramsorna, så somnade typ. Har inte mått så här illa på säkert över ett år.
Och mamma vill att jag går till skolan imon. Vi får se.
(edit; jag vet vad jag har för "sjukdom", det smittar inte av sig men skriver inte om den här..)




Macros bästa medicinen c:
Du skulle inte fatta, det är en Tokio-grej.

Tidsinställt inlägg - kommentarer

sara om Ich liebe GIMP:
ja men de ser ut som att de skulle kunna va ps :P

den blev as bra iaf :D<3

SVAR: Danke c:
14 November, 19:42  
amanda om thecomputernerd01:
du är så elak :(((
bruno mars e bääst :D:D

SVAR: Tokio Hotel är bästigare.
14 November, 14:22  
Sofia  ([email protected]) om Bästisens blogg c::
Ja, de sku vaa kiva om du sku orka hjälpa me designen. ^^ Hih.;)

Men, den dä designen berodde int på domdä koderna. D:

SVAR: Yepps, vi kan se idag i skolan c:


Viel zu viel liebe an der Musik

Som änglar på jorden.
Stolt över att vara TH fan. 10 000%


Wir fühlen, wir sind fürs ende nicht bereit.
Wir sterben niemals aus, ihr tragt uns bis in alle Zeit.


Något att längta efter?

13 december. Tokio Hotel. Best of-album.
Är det något att längta efter istället för datumen som aldrig kommer? Eller ska man vara rädd för att TH kmr släppa de tre albumen med två nya låtar för att fansen ska vara nöjda jättelänge och göra ett nytt album om något år?
Jag har bestämt mig för att jag ska tänka positivt idag (matteprov snart.. -.-): YAAAAAAAAAAAAAAAAY! TVÅ TYP NYA LÅTAR, ASGEIL ERTRTYKYIL!
MÅSTE. BESTÄLLA. ETT. ALBUM. ELLER. TVÅ.


Btw, Tom skulle göra en jättebra karriär som snickare. Verkligen. ♥

thecomputernerd01

Har kollat genom alla videos av den här killen sen Alice visade mig honom på youtube när jag var hos henne c: älskar honom.
Är inte så stort fan av Bruno Mars (okej, inte alls ett fan) så när han laddade upp en parodi på honom kollade jag typ på den 20 gånger xD kan den nästan helt utantill nu c: Amanda tycker att den suger :(


Ich liebe GIMP

Åh, älskar GIMP. Sara trodde jag använde photoshop när jag visade bilden under.
GIMP är nästan som photoshop (om inte bättre) och gratis. Jag älskar det, det är jättelätt och man får snygga resultat c: rekommenderar absolut c:



Spansk musik

Hm. Vet inte om jag har skrivit i den här bloggen att jag kommer från Spanien från början c:
Jag tänkte ta upp musiken jag lyssnade på där c: har så tråkigt så.. hehe :3

David Bisbal
Har jag lyssnat på sedan han kom tvåa i Academia Operation Triumfo (Blandning mellan Big Brother & Idol) för åtta år sen, tror jag det var. Han var 17 år då och hade en fantastisk röst.
Han sjöng om religionen som är jätteviktig i Spanien och jag har aldrig trott på Gud men spanjorerna gör kyrkan jätterolig. Jag älskade att gå i kyrkan (snacka om vrickat det låter HAHA) för det var typ en fest. Davids musik påminner mig om det. Han var på TH-nivån i två år, sedan hittade jag Bon Jovi etc.
Iaf, här kmr några av hans låtar (de som inte är mega-Jesus-relaterade):
Ave Maria:

Dígale:


Det är faktiskt nästan ingen som vet om att jag älskar latinsk musik o.o

+ han nämner mitt namn i en av sina låtar. Vamos á Belén 8D (= Vi går till Betlehem)

Åh skit. Nu fick ni veta vad mitt namn betyder. Hehe, vad kan man säga? Man väljer inte sitt namn själv...

ÅH GUD

Hittade vår provlista i Sofias blogg:
15.11.2010: Mattaprov
18.11.2010: Religionsprov
29.11.2010: Fysikprov
01.12.2010: Finskaprov
VI HAR MATTEPROV PÅ MÅNDAG?! VARFÖR HAR INGEN SAGT DET? ÅH JUST DET, VÅR MATTELÄRARE SA DET PÅ FREDAG, MEN JAG SKREV DÅ. FUCK. Tur så är jag bra på det.
Religionen går skit.
Fysiken går skit. Kan inget om vågor :c
Finskan går åt helvete. En gång fick jag 3- i ett prov och det längsta man kan få är 4. Högsta 10. Fick inte ut provet och sänkte från en 8 till en 6 på betyget. Go Belén.
MINÄ HATAR SUOMEA! Och jag som har läst det är sju jävla år, kan inte ens ordet hata.
Hittade min skåpnyckel, det är iaf ett plus.

HALLO RAUMSCHIFFSKAPITÄN

Just det, SONNENSYSTEM SPELADES PÅ ELGIGANTEN IDAG! Kollade på DVDer och sen hörde jag introt, trodde typ att min mobil ringde fastän jag inte har den som ringsignal o.O sen märkte jag att det kom från högtalaren och ba TOKIO HOTEEEEEL och filmade 8D
Tänk att man hör dem så sällan på allmäna platser att man spelar in det? I sommar hörde jag dem ungefär nämnas 14 gånger och spelas typ 9.
WE ARE, WE ARE, WE ARE RADIO HYSTERIA!
Det borde spelas? Det är en superlåt tycker jag. Azum.
-
Såg Shutter Island igår, den är bra c: men typ inte en skräckfilm som många säger, jag skulle nog kalla den för någon sorts mentalfilm. Finns det ens ngt som heter så? :3 blev iaf inte rädd en enda gång, men när Leonaro (kan inte hans namn i filmen haha :c) drömde mardrömmar var jag typ beredd som att NU KOMMER DET! SKIIIIT. men det kom inte. Det är typ det jag gillar med filmer. Annorlunda än vad man tror :)
Har nu den olagligt nerladdad på datan. Pallar inte radera, nångång ska jag.
Mera, please?
Fick hem min nya TH DVD igår (: den är skitgammal men var tvungen att köpa den. Så söt. ♥

"Logistik gör det möjligt för oss att åka på turné"

TOKIO HOTEL GAV INTE UT DATUMEN IGÅR! FFFFFFFUCK! HOPPAS DE KOMMER I HELGEN NU NÄR ALLA I HELA BANDET ÄR I SAMMA LAND OCH ALLT.

Har typ två teorier:
att de nu är i tyskland, repar för konserterna i latinamerika, drar någon konsert i tyskland och sticker tbx till amerika med hela bandet
eller att de repar nu, ger ut datum, drar till amerika och spelar och kmr tbx och spelar i tyskland.

Eller att det inte blir något alls.

Alltså är det Reebok eller TH som inte är i tid?
Gah.

Var tvungen. Sötast.


Bästisens blogg c:

Min bästis har skapat en blogg, hon har döpt den efter ett skämt vi har hihi :3
Ska hjälpa henne med designen, tror jag, för jag ser bara massa koder i min webbläsare o.O
UNGINFO.BLOGG.SE

Besök ;)

Längtar - 27 december

Saknat dig så bästa vän <3 27.12-01.11 kommer bli asbäst 8D

Jag och Alice c:
Hade min asfula lugg då (sa åt frissan att klippa min sneda jämn på svenska, men hon var finsk och gav mig den där skithögen o.O). Åh, ich sakna! Eller inte.
Tur att den är borta nu så att Alice kan se hur det är meningen att mitt hår ska se ut x)

LÄNGTAR ♥

Btw datum idag? Hoppas...


Lycklighetstest

Lycklighetstest:

[ ] Du har en pojkvän/flickvän

[x] Du har ett eget rum/lägenhet

[x] Du har en mobil

[x] Du har en iPod/mp3

[x] Du har fler än 2 bästa vänner

[x] Det finns en pool på din gård

[x] Du har varit utomlands den senaste månaden

TOTALT: 6


[x] Du klär dig som du vill

[x] Du hänger med kompisar minst en gång i veckan

[x] Det finns en dator/laptop på ditt rum

[ ] Du har aldrig blivit nedslagen

[ ] Du gråter aldrig mer än 3 ggr i månaden

[x] Du får lyssna på den musik du vill

[x] Ditt rum är stort nog för dig

TOTALT: 5


[ ] Du har över 50 kompisar på Bilddagboken

[ ] Du har över 50 bevakare på Bilddagboken

[x] Du har bilder på Bilddagboken

[x] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Bilddagboken

[x] Du trivs i skolan

[x] Du brukar göra något efter skolan

TOTALT: 4


[ ] Du äger en bil

[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar

[ ] Du är nöjd med ditt utseende

[ ] Du har aldrig fått IG

[x] Du har vänner

TOTALT: 1


[x] Du bryr dig om mer än 5 personer

[/] Du är nöjd med ditt liv

[x] Du kan ett språk, annat än det du jämt pratar.

[ ] Du har ett husdjur

[x] Du kan hela texten från 5 låtar

[ ] Du har inga "fiender"

[ ] Du är en ganska snäll person

TOTALT: 3,5

Summa: 18,5

Muliplicera antalet x med 3

Jag är 55,5 % lycklig


ZUM GEBURTSTAG VIEL GLÜCK <3

GRATTIS ALICE!
Alice bästavän fyller 14 år idag. Grattis 8D tyvärr kommer inte din present ännu, men köpte lite choklad åt dig idag som kmr med den sen 8D
Nu är du fjortis. Hihi.

Åh sötast bild <3 Grattis igen :D

09.11.2010

Känner mig tvungen att göra en +/- lista för att Alice gjorde det hehe :3

+
Jag ska till Alice den 27 december
Jag ska stanna där över nyår och på nyår är det fanmeet
Jag får träffa Elina och Sofia på fanmeetet
Snart får vi datum (hoppas jag)
Det betyder att jag snart ska till Tyskland med Alice och Sofia och se Tokio Hotel live
Och att jag kommer att åka till Magdeburg/Loitsche/Niedesachsen och kolla på TH sevärdheter
Vi får våra betyg snart (3.12 tror jag) och jag tror att det går bra
Jag har bara fått sex anmärkningar hittills och jag brukar ha över 20
Jag och Alice har stora planer för en site
Jag ska kanske åka till Los Angeles med Alice och Sofia i jan/februari
Alice kmr hit i sommar och så ska vi sen Bon Jovi
Roliga videos på yt av en jag känner... (Amanda du vet ;) )

-
Jag tror inte jag får åka och se All Time Low
Det har börjat snöa
Man har inte hört från Gustav och Georg på länge
Jag måste sitta barnvakt för att tjäna mera pengar för Tyskland


"We are sorry, our fans are the best in the world"


Åh. Kan inte sluta titta på klippet. För det första, Bills tal är bara så... man känner sig så stolt som fan när man hör det. Och när han visar peacetecknet, åh gud vad sött c:
Synd att inte the G's var med och tackade, men det var typ filmat i L.A så...

Vi är de bästa fansen ♥


8 månader sen

Idag är det 8 månader sen jag såg TH sist ♥

Snart händer det igen, ska till Tyskland med Alice och Sofia och kanske åka till L.A och kolla på twinsens nya hus c:

Åh, längtar så <3




EMA idag, röstat på TH tills datan lagt av <3


Vissa dagar borde man bara stanna i sängen


Ännu en till webcamerabild för att jag inte kan koppla kameran till datan :3 alltså jävlar, det var en hagelstorm nyss. Det vita är hagel. Hatar vintern D:

Rubrik

Åh, jag borde fixa designen snart... pallar inte idag :c
Hittade ett billigt flyg till Alice i Göteborg, ska dit i december 8D måste bara kolla datum idag och sen beställa biljetter :3
Kom hem sent igår så sov länge (länge och länge hihi) idag c:
Ich ♥ min säng


Dålig kvalitet, min kamerasladd är hos Alice hehe c:

Jo btw, det här är en fortsättningsblogg på min förra så kmr inte skriva om mig själv i början :3 kmr väl komma fram saker i ngt inlägg och så c:
pöss.


Hallo leute

Hejsan c: det här min min nya blogg då. ska fixa designen och allt sen och hoppas att inte min syster hittar den här också :3

Petra nu blev du väl glad? 8D

Jo btw min förra blogg är belenkaulitz.blogg.se namn;kaulitzmania lösen;gustavoid.

Får fixa allt imon c: hörs.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0